Selectie grup țintă în cadrul proiectului ”SMART: Soluții Moderne pentru Antreprenoriat de succes în Rândul Tinerilor”

Comunicat de presă

10 Martie 2022

Selectie grup țintă în cadrul proiectului

Asociația Excelsior pentru Excelență în Educație în calitate de lider de parteneriat, în parteneriat cu Asociația Inițiative pentru Europa implementează în perioada 21 Decembrie 2021 – 20 Decembrie 2023 proiectul cu titlul ”SMART: Soluții Moderne pentru Antreprenoriat de succes în Rândul Tinerilor” – cod MySMIS 141760, finanțat în baza Contractului de finanțare nr. POCU/829/6/13/141760 prin apelul de proiecte Innotech Student. Proiectul se implementează cu sprijinul Universității Petrol-Gaze din Ploiești și al Universității Constantin Brâncuși din Târgu Jiu.

Valoarea totală a proiectului este de 9.685.593,10 lei, din care finanțare nerambursabilă din Fondul Social European 8.232.754,14 lei și finanțare nerambursabilă asigurată din bugetul național în sumă de 1.452.838,96 lei.

 

Obiectivul general al proiectului vizează susținerea dezvoltării economice și sociale în Regiunile Sud-Vest Oltenia și Sud – Muntenia prin sprijinirea, încurajarea și dezvoltarea antreprenoriatului  în   rândul   tinerilor   –   înființarea,   monitorizarea  și   asigurarea sustenabilității a minim 21 start-up-uri în cadrul cărora vor fi create minim 66 locuri de muncă sustenabile.

Grupul țintă al proiectului este compus din 350 studenți înscriși la programele de master, doctorat sau licență (minim anul 2) cu domiciliul/ reședința în toate regiunile României, cu mențiunea că dezvoltarea afacerilor sprijinite se va realiza EXCLUSIV în regiunile de implementare ale proiectului, respectiv Sud-Muntenia și Sud-Vest Oltenia. Înscrierea în proiect se realizeaza exclusiv prin platforma informatică disponibilă accesând site-ul proiectului.

Proiectul este cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Capital Uman 2014-2020.

Date de contact:

Asociația Excelsior pentru Excelență în Educație

Manager de proiect:Cristina Ițcuș

E-mail: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza

https://smart.banipentrustudenti.ro/

Telefon: +4 021.539 78 77


Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea