Felix Goldbach: „Urez succes celui care va prelua conducerea teatrului”

Contractul de manager la Teatrul Alexandru Davila al lui Felix Goldbach va înceta de la 1 aprilie, cu acordul părților. Divergența de opinii dintre conducerea Consiliului Județean Argeș și managerul teatrului piteștean a fost rezolvată, în cele din urmă, prin încetarea contractului.

La finalul lunii februarie, Goldbach ar fi transmis o solicitare de încheiere a contractului de management cu acordul părților, întrucât acesta va fi implicat în anumite proiecte personale, tot, pe zona de cultură, și care la moment dat s-ar putea intersecta cu activitățile culturale ale Consiliului Județean.

Vicepreședintele CJ Argeș, Adrian Dumitru Bughiu, a subliniat că încetarea mandatului se va produce începând cu data de 1 aprilie 2022, perioadă până la care va fi făcută o propunere privind asigurarea interimatului și a dat asigurări că activitatea angajaților și a actului cultural nu vor fi afectate.

 

„Timpul a fost scurt, dar cred că am reușit să avem spectacole frumoase, iar pentru mine a contat mereu performanța și în prim plan am pus mereu actorii. Eu urez succes celui sau celei care va prelua conducerea Teatrului „Alexandru Davila”. Le mulțumesc colegilor pentru că au fost mereu lângă mine, mulțumesc conducerii Consiliului Județean pentru activitate și ori de câte ori voi fi solicitat voi răspunde pozitiv”, a precizat managerul Teatrului “Alexandru Davila”, Felix Goldbach.

A.V.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea