Începe înscrierea în clasa pregătitoare pentru anul școlar 2022-2023

Ministerul Educației a anunțat că pe pe 28 martie va începe înscrierea elevilor în clasa pregătitoare pentru anul școlar 2022-2023. Nu sunt modificări substanțiale comparativ cu modul în care s-a derulat înscrierea în anii trecuți.

“Începând cu 28 martie putem spune că se dă startul înscrierilor pentru clasa pregătitoare. Săptămâna viitoare vom discuta în Comisia de Dialog Social, iar până pe 28 martie trebuie să parcurgem toate aceste etape pentru ca pe 28 martie să putem da starul înscrierilor în clasa pregătitoare.

 

În această săptămână, cel târziu, metodologia va fi publică. Nu sunt modificări esențiale, se adaptează doar calendarul la anul școlar viitor. În principiu, acțiunile din calendarul de înscrieri în clasa pregătitoare 2022 vor debuta pe 28 martie, ceea ce nu înseamnă că atunci se realizează înscrierile efective [al copiilor la școli – N.red.], ci acțiunile din calendar, cum ar fi publicarea circumscripțiilor școlare, afișarea numărului de clase pregătitoare de către inspectoratele școlare județene și școli, a declarat pentru Edupedu.ro secretarul de stat din Ministerul Educației, Florian Lixandru.

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea