Primărița Elena Lasconi, o nouă lovitură pentru reputația fostului primar Liviu Țîroiu!

După ce l-a făcut de rușine că nu-și efectuează orele de muncă în folosul comunității, pe care le-a primit „cadou”, după o condamnare penală, primărița Elena Lasconi de la Câmpulung arată din nou cu degetul (mijlociu?) spre fostul edil Liviu Țîroiu. Recent, Lasconi a declarat presei că Țîroiu a cerut să presteze orele de muncă undeva în interior, că are probleme de sănătate, dar o ardea în campania electorală cu PSD-ul prin piețele din Câmpulung. Asta deși i s-a respectat dorința și a fost repartizat la sere, unde e mult mai bine decât sub cerul liber.

 

Și pentru că fostul primar e încă sursă de inspirație pentru atacurile doamnei Lasconi, am aflat o nouă informație despre trecutul PSD-istului, Liviu Țîroiu:

 

„FAPTE: peste 2000 de locuri de parcare noi, trasate și numerotate (aproape 1600 de contracte încheiate) într-un an și patru luni de mandat. Ca să vă faceți o idee: e de cinci ori mai mult decât a făcut ultimul primar în cinci ani.

Luna aceasta: Încă 60 de locuri noi de parcare. (...)”, a scris Elena  Lasconi, pe pagina sa de socializare.

Și că tot am aflat că Țîroiu n-a făcut locuri de parcare, punem o întrebare de bun simț: Ce-a făcut Țîroiu, ca primar al Câmpulungului, în mandatul trecut?

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea