Primărița Elena Lasconi, o nouă lovitură pentru reputația fostului primar Liviu Țîroiu!

După ce l-a făcut de rușine că nu-și efectuează orele de muncă în folosul comunității, pe care le-a primit „cadou”, după o condamnare penală, primărița Elena Lasconi de la Câmpulung arată din nou cu degetul (mijlociu?) spre fostul edil Liviu Țîroiu. Recent, Lasconi a declarat presei că Țîroiu a cerut să presteze orele de muncă undeva în interior, că are probleme de sănătate, dar o ardea în campania electorală cu PSD-ul prin piețele din Câmpulung. Asta deși i s-a respectat dorința și a fost repartizat la sere, unde e mult mai bine decât sub cerul liber.

 

Și pentru că fostul primar e încă sursă de inspirație pentru atacurile doamnei Lasconi, am aflat o nouă informație despre trecutul PSD-istului, Liviu Țîroiu:

 

„FAPTE: peste 2000 de locuri de parcare noi, trasate și numerotate (aproape 1600 de contracte încheiate) într-un an și patru luni de mandat. Ca să vă faceți o idee: e de cinci ori mai mult decât a făcut ultimul primar în cinci ani.

Luna aceasta: Încă 60 de locuri noi de parcare. (...)”, a scris Elena  Lasconi, pe pagina sa de socializare.

Și că tot am aflat că Țîroiu n-a făcut locuri de parcare, punem o întrebare de bun simț: Ce-a făcut Țîroiu, ca primar al Câmpulungului, în mandatul trecut?

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea