VICTORIE! Deputatul Daniel Constantin a semnat un proiect de lege pentru barosani!

Deputatul argeșean Daniel Constantin s-a pus pe treabă! Ca să nu-l mai acuze presa că pierde vremea prin Parlament, liberalul a inițiat un proiect de lege. Dar ce spunem noi, a inițiat... a semnat un proiect de lege alături de alți colegi parlamentari. Ca să înțelegeți, semnatarii sunt câtă frunză și iarbă, că așa se prestează la Casa Poporului – în grup. Spre satisfacerea electoratului...

Dar să vedem pe ce proiect de lege și-a pus semnătura Daniel Constantin!  Proiect de Lege pentru declararea zilei de 11 aprilie ca „Ziua naţională a educaţiei financiare”. Bună treabă! Proiectul se află în dezbatere la comisiile parlamentare, deci mai are de parcurs câțiva pași până ar putea deveni lege.

 

Poate ne explică domnul Constantin, că tot e parlamentar de Argeș, cine ar trebui să sărbătorească această zi – românii care după o lună de muncă iau salariul minim pe economie sau românii care primesc pensii speciale?

 

Că dacă vrem să-i educăm financiar pe românii care dintr-o leafă de mizerie trebuie să-și plătească ratele la bănci, întreținerea și facturile, ba chiar să mai crească unu-doi-trei copii, atunci e destul de simplu. Tragem linie și nu mai rămâne nimic.

Educația financiară e pentru cei cu lefuri grase din corporații, pentru parlamentari, pentru miniștri sau pentru pensionarii cu pensii de lux… Care au bani de vacanțe exotice și de șampanie la LOFT.

Nouă, celorlați, dacă ne rămâne de-un covrig și de-un chilot, după ce luăm salariile și ne plătim obligațiile, bașca mai și mâncăm câteva ceva cât să umplem burta. La desert, semințe.

Daniel Constantin are, din 2020 și până în prezent, 5 (cinci) inițiative legislative și o singură luare de cuvânt în plen, la depunerea jurământului. Spre comparație, Simona Bucura-Oprescu are 39 luări de cuvânt, 32 de propuneri legislative, 8 întrebări și interpelări și 6 moțiuni.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea