Vicepreședinte PNL Pitești: ”Lucrurile murdare este firesc să rămână înăuntru”

 

 

După ce consilierul local Ana Stan și-a retras candidatura pentru funcția de președinte al PNL Pitești, Mihai Coteț a rămas singurul candidat pentru șefia organizației. Astfel că alegerile au devenit o simplă formalitate.

La conferința de presă de prezentare a echipei câștigătoare a PNL Pitești, organizată astăzi, 15 martie, la sediul partidului, Mihai Coteț a fost întrebat de jurnaliști cum comentează decizia notăriței Ana Stan de a se retrage din cursă.

 

„Încerc să trec peste acel moment și să nu încerc să înțeleg deciziile doamnei Ana Stan. Nu știu ce este în spatele acestor decizii și de ce a acționat în acest fel. Dacă ne uităm un pic în istoric nu înțeleg de ce insistă să facă aceleași greșeli încercând să obțină alt rezultat. Din punctul meu de vedere ușa este deschisă tuturor. (...) Cine își dorește să facă echipă cu membrii PNL este binevenit, cine nu, își urmează singur drumul pe care apucă”, a transmis Mihai Coteț, președintele PNL Pitești.

Acesta a fost completat de Răzvan Șerbănoiu, vicepreședinte al PNL Pitești și noul purtător de cuvânt al organizației, care recunoaște că au existat niște „lucruri murdare” în această situație.

„Nu e ok să ne spălăm rufele în public. Dacă avem ceva să ne reproșăm unii altora, le vom face în interiorul partidului. Lucrurile murdare este firesc să rămână înăuntru. De aici încolo nu vom mai merge pe ideea de a arunca cu lături unii pe alții”, a spus Șerbănoiu.

Întrebat dacă ușa organizației este deschisă în continuare pentru Ana Stan, președintele Mihai Coteț a precizat că: „Este ușa deschisă pentru oricine își dorește să facă echipă cu PNL Pitești!”.

Alex Vlaicu

 

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea