Tânăr - salvat de la moarte de dr. Alexandru Stoian de la Spitalul Județean

Un pacient, în vârstă de 21 de ani, aflat în stare critică, a fost adus în luna februarie la Spitalul Județean de Urgență Pitești prin transfer de la un alt spital din județ.

Deși șansele de supraviețuire ale tânărului, victimă a unui accident rutier, erau aproape nule, medicul Alexandru Stoian (foto), de la Spitalul Județean, a reușit să îi salveze viața. Un rol important l-au avut și specialiștii din ATI, acolo unde pacientul a fost spitalizat inițial.

La începutul lunii martie, tânărul a fost externat.

„De 5 ani, de când lucrează în județul Argeș, în cadrul Spitalului Județean de Urgență Pitești, medicul Alexandru Stoian a reușit să se remarce prin intervenții în premieră și salvarea a nenumărate vieți. Este singurul chirurg toracic din Argeș, venind și în sprijinul pacienților din Vâlcea, acolo unde nu există o astfel de specialitate. Printre cele mai recente satisfacții profesionale ale doctorului Stoian se numără și salvarea unui pacient în vârstă de 21 de ani, ajuns la Spitalul Judeţean, la jumătatea lunii februarie, prin transfer de la un alt spital din Argeș. Deși șansele de supraviețuire ale tânărului, victimă a unui accident rutier, erau aproape nule, medicul de la Spitalul Județean din Pitești a reușit să îi salveze viața. Un aport în acest sens îl au și specialiștii din ATI, acolo unde pacientul a fost spitalizat inițial. La începutul lunii martie, tânărul a fost externat. Felicitări, domnule doctor, dar și tuturor cadrelor medicale implicate!”, a transmis Cristina Cazacu, purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean Argeș.

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea