Victorie la Tribunalul Vâlcea! Dr. Tiberiu Irimia a câștigat procesul cu firma Titidan

 

Doctorul Tiberiu Irimia a câștigat, la Tribunalul Vâlcea, procesul cu Titidan. Instanța a decis, pe 18 martie 2022, anularea autorizației de construire nr.191 din 2018 emisă de Primarul Municipiului Pitești. Hotărârea nu este definitivă.

Este vorba despre ansamblul clădire mixtă 2S+P+10E cu locuințe colective și spații comerciale, realizat în centrul Piteștiului, lângă Centrul de Afaceri. Deși blocul este finalizat, urmează de văzut ce va aduce nou hotărârea instanței, după ce va rămâne definitivă!

 

„ Admite în parte cererea formulată de reclamanţii Irimia Gabriel, Irimia Victoria si Dr. Irimia S.R.L. – prin reprezentant Dr.Irimia Tiberiu – Gabriel în contradictoriu cu pârâţii Titidan S.R.L., Primăria Municipiului Piteşti – prin primar, Primarul Municipiului Piteşti si Consiliul Local al Municipiului Piteşti. Anulează Autorizaţia de construire nr. 191 din 20.03.2018 emisă de Primarul Municipiului Piteşti privind lucrările de construire pentru „Ansamblu clădire mixtă (2S+P+10E) cu locuinţe colective (64 apartamente), spaţii comerciale, (93 locuri de parcare din care 71 subterane), sistematizare teren si organizare şantier”. Respinge capătul de cerere privind demolarea construcţiilor existente la momentul formulării cererii de chemare în judecată ca rămas fără obiect. Respinge ca neîntemeiată cererea de intervenţie voluntară accesorie în interesul pârâtei Titidan S.R.L., formulată de intervenienta Somazzi Safta Marinela. Ia act că reclamanţii vor solicita cheltuieli de judecată pe cale separată. Cu drept de recurs în termen de 15 zile de la comunicare, cererea de recurs urmând a fi depusă, în cazul exercitării căii de atac, la Tribunalul Vâlcea.”, se arată în hotărârea Tribunalului Vâlcea.

Decizia nu este definitivă, ea putând fi atacată cu recurs.

 

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea