Balul copiilor speciali! Marcel Pavel și Maria Constantin, în concert la Curtea de Argeș

În această săptămână se va desfășura primul Bal caritabil din Curtea de Argeș, ce are ca scop susținerea copiilor cu dizabilități din medii defavorizate! Balul copiilor speciali este organizat de Asociația Autism și Terapii Complementare Curtea de Argeș și va avea loc la Hotelul Posada, pe 23 martie, de la ora 17.00.

Spectacolul este unul garantat! Marcel Pavel și Maria Constantin au răspuns pozitiv invitației organizatorilor. Evenimentul va avea parte de muzică bună oferită de oameni minunați, de artiști consacrați, care s-au implicat sufletește în cadrul proiectului.

Biletele le găsiți la sediul Asociației Autism și Terapii Complementare Curtea de Argeș, Bulevardul Basarabilor nr 27-29. Detalii la telefon 0727868853 / 0729021790 sau la Email Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza ! Prețul biletului este 150 de lei. În cadrul balului vă veți bucura și de o tombolă, la care toți participanții vor fi câștigători!

„Vă invităm să ne ținem de mână, ca împreună să fim mai buni! Să nu uităm că toți copiii au dreptul la o copilărie fericită!”, au transmis organizatorii evenimentului.


A.V.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea