Medici noi la Spitalul din Mioveni

# Echipa a fost completată cu Andreea Savu - specialist Pediatrie și Tudor Mihai Constantin - Anestezie și Terapie Intensivă

În echipa medicală a Spitalului Orășenesc Mioveni au intrat doi noi doctori: Andreea Savu, medic specialist Pediatrie și Tudor Mihai Constantin - Anestezie și Terapie Intensivă (ATI).

Andreea Savu a absolvit Facultatea de Medicină și Farmacie „Carol Davila” din București și a urmat apoi stagiul de pregătire pe specialitate în cadrul Spitalului Clinic de Urgență pentru Copii "Grigore Alexandrescu" București.

 

Dr Savu Andreea spune că această meserie i se potriveşte ca o mănuşă, pentru că iubeşte copiii, iar cea mai mare satisfacție profesională este să vezi un prichindel care a venit suferind, speriat, cu febra sau durere, și care după 2 ore râde fericit și se joacă, sau doarme linistit în bratele mamei.

 

Potrivit conducerii spitalului, dr. Andreea Savu și-a început deja activitatea, iar programul de lucru pentru Ambulatoriu este:

Luni: 08.00-11.30;

Marți: 08.00- 11.30;

Miercuri: 14.30-18.00;

Joi:14.30 -18.00;

Vineri: 08:00 - 11:30.

Pentru consultații este nevoie de bilet de trimitere de la medicul de familie/specialist.

Bun venit si succes în activitate!

Medic nou și în echipa de la Terapie Intensivă

Echipa de medici specialiști de la Spitalul Orășenesc Mioveni continuă să se mărească. Astfel, pe Secția de Anestezie și Terapie Intensivă(ATI) activează deja medicul Tudor Mihai Constantin.

Potrivit datelor din CV-ul său, acesta a absolvit Universitatea de Medicină și Farmacie din Craiova și a urmat apoi stagiul de pregătire pe specialitatea Anestezie si Terapie Intensiva în cadrul Institutului Clinic Fundeni.

De asemenea, a absolvit mai multe cursuri postuniversitare și a obținut diverse atestări profesionale în domeniul ATI.

Doctorul Tudor Mihai Constantin afirmă că medicina este o meserie frumoasă, dar foarte grea și plină de responsabilități, iar tot ceea ce face, face din dăruire și cu multă pasiune.

Ne bucurăm când echipei noastre i se alatură oameni pasionați, dornici să-și folosească cunoștințele si experiența pentru a putea oferi soluții eficiente de tratament pacienților care vin la Spitalul Orășenesc Mioveni!

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea