Dumitru Moise, fost consilier județean PNL, continuă contractele cu statul

# În ultima săptămâna, firmei sale i-au fost atribuite 11 contracte în valoare de 500.000 de lei.

După cum v-am precizat în ediția trecută a săptămânalului „Atitudine în Argeș”, fostul consilier județean PNL Dumitru Moise are lipici la banul public! De la 1 ianuarie 2022 și până vineri, 18 martie 2022, fostul liberal a încheiat, prin firma sa - Green Building Structure SRL -, 72 de contracte cu instituțiile publice, conform datelor publicate pe SEAP. Toate prin atribuire directă, adică fără să treacă prin filtrul licitațiilor. Doar pe parcursul săptămânii trecute, mai exact între 14-16 martie, firma acestuia a încheiat 11 contracte cu primării din Argeș și Olt. Vorbim de contracte în valoare de aproximativ 500.000 de lei, fără TVA.  Să tot faci afaceri cu statul!

 

Prin firma sa, Green Building Structure SRL, Dumitru Moise a găsit, începând cu vara anului trecut, cheia succesului: contractele cu statul, obținute prin încredințare directă. Pe parcursul ultimelor opt luni, au fost încheiat prin acest mod 117 contracte cu instituții publice din mai multe județe, în special din Argeș și Olt. După ce afacerea sa a început să fie una de success, acesta a renunțat și la politică, la sfârșitul anului 2021.  Dacă în 2019 și 2020, firma Green Building Structure SRL nu a avut o cifră de afaceri mai mare de 70.000 de lei, iată că în primele trei luni ale acestui an a obținut contracte (privind realizarea de diverse studii, de servicii de proiectare sau de consultanță) în valoare totală de aproximativ 2.000.000 lei, fără TVA.

 

Dumitru Moise: „Nu prin relațiile mele politice am contracte cu primăriile!”

„Din punct de vedere politic eu nu mai activez, nu am mai făcut nimic... Nu mai sunt membru PNL din decembrie 2021. Acum ne ocupăm de activitatea noastră. Încercăm să o facem cât mai bine, făsă să mai amestecăm lucrurile. În fine, niciodată nu le-am amestecat. Dar nu mai fac politică. (…)Interpretarea că are legătură politicul cu activitatea mea de proiectare, nu este chiar așa pentru că nu prin relațiile mele politice am contracte cu primăriile, ci cu relațiile personale pe care le au consultanții mei.”, ne-a precizat Dumitru Moise.

A.V.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea