Surse judiciare: Cercetarea judecătorească în dosarul lui Tudor Pendiuc trebuie reluată!

Se întâmplă lucruri interesante pentru fostul primar al Piteștiului, Tudor Pendiuc, care încă trăiește intens din cauza cercetărilor la care este supus în dosarul „Publitrans”, pe seama căruia a fost condamnat la închisoare cu executare, în primă instanță. Ei bine, judecătorul Benone Alin Răduinea de la Curtea de Apel București a fost detașat la CSM, Răduinea fiind unul dintre membrii completului care judeca dosarul lui Pendiuc. Surse judiciare au anunțat că, după transferul judecătorului la CSM, cercetarea judecătorească trebuie reluată.

 

Potrivit G4media.ro, judecătorul Benone Alin Răduinea  a fost detașat la CSM pentru o perioadă de 3 ani, începând cu data de 15 martie 2022. Decizia a fost luată pe 24 februarie 2022 de către Secția pentru judecători a CSM. Iar Răduinea făcea parte din completul care judeca dosarul de corupție al fostului primar PSD al Piteștiului, Tudor Pendiuc, în care mai sunt implicați Ema Pendiuc, fiica fostului edil, și omul de afaceri Valentin Vișoiu.

 

În februarie 2020, la Tribunalul București, fostul primar Tudor Pendiuc, a fost condamnat la 8 ani de închisoare cu executare pentru corupție, în timp ce fiica lui, Ema Pendiuc, a primit 5 ani cu executare. În același dosar, omul de afaceri Valentin Vișoiu a fost codamnat la 7 ani și 8 luni cu executare. Întrucât acum se judecă apelul la Curtea de Apel București, orice schimbare sporește tensiunea în familia Pendiuc.

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea