Prefectul Radu Perianu a oferit diplome pentru voluntarii pandemiei

 

Instituția Prefectului Argeș a premiat, joi – 24 martie, spiritual civic. Un număr de 140 de diplome au fost oferite pentru voluntarii pandemiei de COVID-19.

„Am organizat o festivitate în care au primit diplome voluntarii care au fost anul trecut la Direcția de Sănătate Publică Argeș. Am premiat astăzi spiritul civic! Am susținut mereu că tinerii sunt un plus în orice echipă și evenimentul de astăzi a fost o confirmare a acestui fapt. Acum vorbim la trecut despre situațiile în care numărul solicitărilor de testare era atât de mare încât Serviciul de Ambulanță lucra cu marea majoritatea a echipajelor pentru acest lucru. Sau cum se făceau anchete epidemiologice 24 de ore din 24. S-a lucrat la foc continuu și spun cu tărie că nu ar fi fost posibil acest lucru fără voluntari. Unii dintre ei adolescenți, au dat o lecție de solidaritate și de responsabilitate. Am văzut azi o sală plină de tineri. Sunt mândru de ei!

Mulțumesc Universității din Pitești! Au răspuns mereu la solicitări și perioada pandemiei nu a fost o excepție! Și Consiliului Județean al Elevilor. Mă bucur să văd tineri atât de implicați!”, a transmis prefectul Radu Perianu.

 

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea