Ajutor pentru familiile greu încercate din Valea Mare Pravăț!

Deputații Simona Bucura-Oprescu - secretar executiv al PSD Argeș -, Nicolae Pavelescu și Remus Mihalcea, împreună cu subprefectul Ciprian Neculăescu, primarul Petre Ionel Boncoi și viceprimarul Ionuț Manea au fost, săptămâna trecută, cu ajutoare la cele 7 familii din Valea Mare Pravăț greu încercate după ce un incendiu violent le-a distrus casele pe 15 februarie.

Cei 22 de membri ai familiilor respective au primit pături, alimente, precum și produse de igienă, dar și lapte praf pentru copii.

“Solidaritatea și omenia sunt elementele definitorii ale umanității noastre. Prin gestul de astăzi încercăm să determinăm și alte persoane și instituții să facă astfel de acțiuni. Trebuie să fim alături de acești oameni până le reintră viața în normal!” - deputat Simona Bucura-Oprescu.

“Iată că avem și noi aici, aproape, drame profunde, așa cum am văzut că sunt și în Ucraina unde este război și ne confruntăm cu un aflux de refugiați. Suntem alături de acești oameni din Valea Mare Pravăț care au fost afectați de incendiu. Înainte de toate, omenia contează” - deputat Nicolae Pavelescu.

“PSD a fost și este alături de oameni. Așa se întâmplă și acum, aici, la Valea Mare Pravăț unde am dorit să oferim sprijinul nostru acestor familii greu încercate. Dacă vom fi solicitați, vom mai veni cu ajutoare” - deputat Remus Mihalcea.

“Am solicitat sprijinul organizației PSD Argeș care a răspuns prin acest gest deosebit. Mulțumesc mult pentru ajutor în numele acestor familii! Am început și reconstrucția caselor avariate și până vor fi finalizate lucrările o parte dintre sinistrați stau la rude, iar pentru alte persoane am amenajat o sală de clasă la o școală” - primar Petre Ionel Boncoi.

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea