A fost înființată creșa de la Bradu

# Aceasta va fi deschisă din toamnă, odată cu începerea noului an școlar

Administrația locală din Bradu încearcă să creeze cele mai bune condiţii de confort şi siguranţă în unitățile de învățământ din comună. Începând cu anul școlar 2022-2023, în Bradu nu se va mai simți lipsa unei creșe. În luna martie a acestui an s-a aprobat, în Consiliul Local, înființarea creșei de la Geamăna. Urmează să fie obținute toate avizele și autorizațiile pentru deschiderea ei, iar apoi să fie dotată cu echipamente moderne, care să răspundă la solicitările beneficiarilor.

 

Noua creșă a fost finanțată prin  Programul  Național  de  Dezvoltare, fiind amenajată pe  terenul  fostului  Cămin  Cultural  din  Geamăna. Odată cu deschiderea ei vor fi oferite, pe timpul zilei, servicii integrate de îngrijire, supraveghere și educaţie timpurie  copiilor  de  vârste mici.  Astfel, se va răspunde unor solicitări ale părinţilor care nu aveau unde să îşi lase copiii sub 3 ani.

 

„Am dat o hotărâre de Consiliu Local prin care am înființat creșa de la Geamăna. Urmează să obținem toate avizele necesare deschiderii acesteia din anul școlar 2022-2023”, a precizat primarul Dan Stroe.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea