Fostul deputat de Argeș, Cristian Boureanu, condamnat la 4 ani și 3 luni de închisoare cu executare!

Cristian Boureanu, fost deputat de Argeș și președinte al organizației județene a PDL, a fost condamnat de Înalta Curte de Casație și Justiție la 4 ani și 3 luni de închisoare cu executare în dosarul în care a fost judecat pentru pentru trafic de influenţă în legătură cu reabilitarea unor tronsoane de cale ferată. Decizia nu este definitivă. De asemenea, ÎCCJ a decis confiscarea de la Cristian Boureanu a sumei de 2.111.799,71 euro.

De asemenea, fostul ministru de Finanţe, Sebastian Vlădescu, nașul lui Boureanu, a fost condamnat la 8 ani și jumătate de închisoare cu executare, în același dosar., potrivit hotnews.ro.

 

Pentru fostul parlamentar de Argeș lucrurile se complică, pe fondul unei condamnări mai vechi, iar emoțiile sunt pe măsura faptelor. În mai 2019, Cristian Boureanu a fost condamnat definitiv de Curtea de Apel Bucureşti la un an şi nouă luni de închisoare cu suspendare pentru săvârşirea infracţiunii de ultraj, într-un dosar în care este acuzat că a lovit un poliţist rutier.

 

Deci ar putea urma o condamnare cu executare pentru Boureanu, chiar dacă va face recurs la verdictul dat de ÎCCJ, având în vedere că are la activ o altă condamnare penală. Rămâne de văzut ce stabilește instanța!

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea