Hai că ne-am liniștit! Alina Gorghiu se pricepe și la Apărare!

Că tot e război la granița României, de o lună de zile politicienii noștri ne-au rupt cu niște declarații. Pe unii i-am ascultat cu mare interes, alții ne-au făcut să ne întrebăm pentru ce i-am votat, că au bătut câmpii cu grație, pe teme extrem de sensibile. Una dintre aceste voci care încearcă să ne convingă că are cu ce este șefa PNL Argeș, Alina Gorghiu. Zilele trecute, scria pe Facebook despre bugetul care s-ar cuveni Ministerului Apărării Naționale. Că evident, Alinuța se pricepe la o mulțime de treburi: parenting, finanțe, război și, uneori – sănătate… Și la câte și mai câte, dar suntem noi cam ignoranți și nu-i vedem valoarea. Care este…

 

„Atitudinea responsabilă a României în contextul agresiunii rusești în Ucraina, majorarea bugetului Apărării de la 2% la 2,5% din PIB! Întărirea rezilienței României, care să ne pregătească pentru orice scenariu, pentru „imprevizibil”, nu se poate face altfel.

 

PNL, ca partid euro-atlantic responsabil, sprijină 100% acest angajament politic anunțat de către președintele Partidului Național Liberal, Florin Cîţu, în ședința de azi a Biroului Executiv PNL.

Sperăm că toate partidele vor semna pentru acest angajament politic, obiectiv necesar pentru securitatea națională. Nu e vreme de orgolii politice.

Peste tot, în toate țările occidentale, alocările bugetare pentru apărare cresc. Este răspunsul logic în fața războiului declanșat de regimul de la Kremlin. Protejarea cetățenilor are întâietate”, a precizat, pe Facebook, Alina Gorghiu.

P.S: După ce-am citit mesajul, ne-am mai liniștit. Așa e în politică… Fiecare promite cât poate. Iar electoratul ascultă până vomită!

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea