Lucrările de pe strada Lânăriei au încins spiritele între PNL și PSD!

# Primarul Gentea și secretarul de stat Iani Popa și-au aruncat vorbe veninoase

Săptămâna trecută, s-au încins spiritele între primarul Piteștiului, Cristian Gentea și proaspătul secretar de stat la Transporturi, Iani Popa. Mărul discordiei - lucrările de la bariera de pe strada Lânăriei, care s-au și încheiat. Totul a pornit de la liberalul Iani Popa căruia i-a stat în gât o postare pe Facebook de-a primarului în care vorbea de lucrările cu pricina. Ca răspuns la valurile de frustrări care l-au cuprins, Popa a postat și el - că doar suntem în epoca virtualului - și l-a ironizat pe Gentea care se laudă cu o barieră în loc să facă pod suspendat.

 

Unde mai pui că lucrările, zicea Popa, sunt girate de Ministerul Transporturilor, deci nu e meritul lui Gentea. Da, da… Poate e meritul lui Iani Popa, că tot e secretar de stat la Transporturi, de câteva săptămâni.

 

În cazul de față trebuie să recunoaștem că liberalul Iani Popa nu este cel mai îndreptățit să vorbească despre investițiile de la Pitești. Să nu uităm că Popa a fugit din Argeș mâncând pământul, spre alte zări mai ofertante, deci aportul său la bunăstarea Piteștiului sau a Argeșului bate spre zero, în ultimii ani. Să vorbești despre bariera de pe Lânăriei la mișto, când ai ars-o ba pe la București, ba pe la Constanța și te-ai întors în Argeș că ți s-a promis o funcție, pe care ai și primit-o, pare un mare tupeu. Dar cum politica nu are scrupule, înțelegem că asta e realitatea, pentru unii. Iar pentru Iani Popa realitatea este că pare mai degrabă un oportunist. Și asta nu o spunem noi, ci faptele vorbesc.

Revenind la subiectul cu bariera de pe strada Lânăriei, primarul Cristian Gentea a marcat chiar în ziua în care s-au încheiat lucrările și a fost deschisă circulația. Edilul i-a transmis un mesaj lui Iani Popa: „Mulțumim foarte mult, domnul Iani Popa! Fără dvs. nu se putea realiza această lucrare.”

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea