Curtea de Conturi – controale importante în Argeș

În această perioadă, Camera de Conturi Argeș desfășoară ample verificări la mai multe instituții publice din județ.

În martie a avut loc un control la Sucursala Hidrocentrale Curtea de Argeș, iar în aprilie se desfășoară controale la Agenția Județeană pentru Plăți și Inspecție Socială Argeș, Casa de Asigurări de Sănătate Argeș, Casa Județeană de Pensii Argeș, Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Argeș, respectiv Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Argeș.

La AJPIS Argeș se desfășoară un audit financiar asupra contului anual de executie a bugetului de stat. La CAS Argeș are loc un audit financiar asupra contului anual de execuție a bugetului fondului național unic de asigurări sociale de sănătate. La Casa Județeană de Pensii Argeș se desfășoară de Camera de Conturi Argeș un audit financiar asupra contului anual de execuție a bugetului asigurărilor sociale de stat la CNPP (Casa Naționala de Pensii Publice). Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Argeș - audit financiar asupra contului anual de execuție a bugetului de stat la MTS (Ministerul Tineretului și Sportului). La DSVSA Argeș este susținut un audit financiar asupra contului anual de execuție a bugetului de stat la Autoritatea Națională Sanitar Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor.

La Sucursala Hidrocentrale Curtea de Argeș s-a avut în vedere de Camera de Conturi Argeș, în luna martie, controlul situației, evoluției și modului de administrare a patrimoniului public și privat al statului, precum și legalitatea realizării veniturilor și a efectuării cheltuielilor.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea