„Hai Hui printre stele” - la Centrul Cultural Mioveni

Au fost puse în vânzare biletele pentru piesa de teatru „Hai Hui printre stele”, ce se va juca în data de 17 aprilie 2022, ora 18.00, la Centrul Cultural Mioveni.

Acestea pot fi achiziționate de la sediul instituției,  str. Înv. Alexandru Popescu nr. 5, de luni până vineri în intervalul orar 08.30 -16.00 și vineri 08.30 - 14.00, sau online, de pe site-ul www.mystage.ro.

 

Ana Maria Mărgean, câștigătoarea marelui trofeu de la „Românii au talent”, sezonul 11, va juca rolul principal în “Hai Hui printre stele”, un spectacol pentru copii, dar și pentru întreaga familie. Ana, în vârstă de doar 12 ani, a participat la numeroase concursuri și festivaluri de muzică, are peste 100 de trofee, diplome și medalii câștigate. Căutând pe YouTube noi tehnici vocale, diverse interpretări ale artiștilor deja consacrați, micuța artistă a descoperit și s-a perfecționat în ventrilocie.

 

“Iubesc lucrul în echipă, iar faptul că m-am alăturat Trupei de Teatru Ludicus la începutul acestui an este o mare bucurie, pentru că pot lucra cu actori profesioniști. Experiența vastă a tuturor membrilor echipei mă ajută să-mi îmbunătățesc și eu abilitățile și să devin, într-o zi, un artist complet. Îmi doresc să pot bucura sufletele oamenilor cu muzică bună și acte artistice memorabile!”, a povestit Ana Maria Mărgean.

Un spectacol inovativ, bazat pe tehnologie - cu proiecții și decor futurist

Spectacolul “Hai Hui printre stele” este regizat de Laurențiu Tudor și vorbește despre empatie, onestitate, familie, asumare și vise. Textul original, scris de Salex Iatma, pornește de la călătoria familiei Hai Hui către Baby Pământ, o planetă fascinantă, dar și periculoasă. Este un spectacol inovativ, bazat pe tehnologie - cu proiecții și decor futurist, pentru a-i introduce pe spectatori într-o lume fantastică, încă de la intrarea în sală. Muzica originală poartă semnătura compozitorului Cari Tibor. Coregrafia, semnată de Mariana Gavriciuc și scenografia realizată de Diana Nistor - aduc în prim-plan o atmosferă cu totul specială, cosmică. Spectacolul este o producție a Centrului Cultural Mioveni.

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea