Peste 1.000 de elevi au fost instruiți de polițiștii argeșeni

Continuă activitățile preventive în școlile din Argeș. Peste 1.000 de elevi și aproape 50 de cadre didactice au fost instruiți de polițiști, săptămâna trecută, în cadrul campaniei preventive ,,Law iS COOL!”. De asemenea, polițiștii au continuat activitățile pentru reducerea violenței și creșterea gradului de siguranță în mediul școlar.

În perioada 28-31 martie a.c., polițiștii din cadrul Biroului Siguranță Școlară Argeș au acționat în cadrul Campaniei ,,Law iS COOL!”, campanie de informare și responsabilizare pentru reducerea faptelor de violență din mediul școlar, în șase unități de învățământ gimnazial din municipiul Pitești. 1060 de elevi și 46 de cadre didactice au beneficiat de informațiile cuprinse în ghidul legislativ constituit la nivelul Biroului Siguranță Școlară Argeș, ce cuprinde aspecte de natură juridică privind răspunderea contravențională și penală a minorului, fapte de natură contravențională și penală ce au incidență în mediul școlar și în societate, modalități de sesizare în cazul în care sunt victime/martori la fapte antisociale, o sinteză privind acte normative relevante pentru activitatea din mediul școlar, exemple din practica judiciară, studii de caz, modalități de identificare și intervenție adecvate. Activitățile din cadrul proiectului vor continua.

De asemenea, polițiștii Biroului Siguranță Școlară au continuat activitățile și în cadrul proiectului ,,NU FI VIOLENT! FII INTELIGENT!”.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea