Angajări la Primăria Pitești

Se caută inspector la Serviciul Coordonare Asociații de Proprietari. Primăria Municipiului Piteşti organizează, în data de 3 mai, ora 1000, la sediul său din strada Victoriei nr. 24, concurs de recrutare pentru ocuparea, pe perioadă nedeterminată, a funcției publice de execuție vacantă, cu durata normală a timpului de muncă, de 8 ore/zi, 40 ore/săptămână, de inspector, clasa I, gradul profesional principal din cadrul Direcției Servicii Publice, Achiziții-Serviciul Coordonare Asociații de Proprietari. Perioada de depunere a dosarelor de înscriere la concurs este până la 19.04.2022.

Condițiile specifice pe care trebuie să le îndeplinească persoanele care participă la concurs sunt:

 

Studii unuversitare de licență absolvite cu diploma de licență sau echivalentă în ramura de științe economice, domeniul de licență contabilitate;

- vechime în specialitatea studiilor necesare ocupării postului - minim 5 ani;

- competențe de utilizare a calculatorului, nivel bază, dovedite cu documente din care să rezulte deținerea de cunoștințe în domeniul IT.

Probele de concurs se vor desfășura la sediul Primăriei Municipiului Pitești din  str. Victoriei nr. 24, după cum urmează: proba  scrisă - 03.05.2022, ora 1000; interviul – în maxim 5 zile lucrătoare de la data probei scrise.

Bibliografia, tematica, actele necesare pentru participarea la concurs și atribuțiile stabilite în fișa postului precum şi alte date necesare desfăşurării concursului  se pot obține de pe  site-ul instituției: www.primariapitesti.ro la secțiunea Anunțuri sau de la Primăria Municipiului Piteşti, str. Victoriei nr. 24, intrarea „D” Compartimentul Relații Publice.

Persoana de contact: David Alina, consilier în cadrul Biroului Management Resurse Umane; Telefon: 0372481819, fax: 0248212166; e-mail: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza .

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea