Deputatul Ionuț Moșteanu s-a laudat că schimbă banca

…Nu pe cea a partidului, unde rămâne tot de partea lui Cătălin Drulă, ci doar instituția financiar bancară! Nemulțumit de serviciile oferite de una dintre băncile din piața românească deputatului USR Ionuț Moșteanu i s-a umplut paharul. Și a schimbat banca. Pentru a se lăuda cu acest lucru, că doar așa e moda, a scris și un mesaj pe rețelele de socializare pentru a vedea reacția, dar și recomandările prietenilor virtuali.

„Am conturile de 18 ani la Raiffeisen. Am tot trecut peste diverse inconveniențe dar acum mi s-a umplut paharul. Ce bancă recomandați care să nu-și bată joc de un client bun și vechi? Să aibă o aplicație on-line bună, un mobile app ușor de folosit, un card de credit decent, să aibă proceduri bune de interacțiune în cazuri de urgență, să dea un minim de predictibilitate când aștepți ceva de la ea? Mă interesează recomandări din experiența voastră personală, nu din auzite.”, a scris deputatul Ionuț Moșteanu, pe Facebook.

Iar reacțiile prietenilor virtuali nu au întârziat să apară. Postarea lui Moșteanu a strâns peste 240 de comentarii. Deputatul a primit mai multe variante. Dintre ele nu a lipsit nici „Bank of Russia”, ca alternativă pentru banii lui Moșteanu.

A.V.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea