Orban s-a lăudat că a plantat stejari la Prahova! Bine că n-a venit Miuțescu, că se repeta povestea din 2020…

Săptămâna trecută, Ludovic Orban, președinte al partidului Forța Dreptei, a fost ocupat. Sică a participat în județul Prahova la un eveniment de plantare de stejari. Slavă Domnului că Miuțescu n-a fost de față, că planta băiatul toți pomii, înainte de sosirea lui Orban! La fel cum s-a întâmplat în mai 2020, când Ludovic Orban, pe atunci premier, a mimat plantarea unui pom care fusese deja plantat de oamenii lui Miuțescu. Ce vremuri…

„În fiecare primăvară pun mâna pe lopată! Nu ca să-i sap pe alții, ci ca să pregătesc culcușul vieții viitorilor stejari. Alături de colegii mei am participat astăzi la o plantare de puieți de stejar în județul Prahova, unde se încearcă refacerea Codrilor Vlăsiei.

 

Organizatorii au crezut că vin la plantare oficialități guvernamentale și au pregătit câteva gropi pentru o plantare simbolică. S-au convins, însă, că noi am venit să punem osul la treabă. Am reușit să plantăm pe bune vreo două sute de puieți și așteptăm cu interes ploaia care se anunță zilele astea.

 

Vă doresc tuturor să participați în această primăvară la campaniile de plantare și să aveți satisfacția creșterii, peste ani, a copacilor pe care i-ați plantat.”, a scris Orban pe Facebook.

Dar să știți că evenimentul de la Prahova a trecut neobservat pe lângă cel de la Argeș, de acum doi ani, care a rupt audiența...

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea