Edi Dima, schimbat de la conducerea PMP Argeș! Filiala stă pe un butoi de pulbere!

Schimbări neașteptate la PMP Argeș. Președintele organizației județene, Eduard Dima, a decis să se retragă din funcția de președinte al filialei județene a partidului, în special din cauza neînțelegerilor și scandalului fără sfârșit de la București. Cristian Diaconescu a venit special la Pitești, marți,  29 martie, la ceas de seară, pentru a încerca să pună ordine în filială. Ciudat lucru, mai ales că Diaconescu a fost exclus din partid chiar săptămânile trecute, prin decizia Colegiului Naţional al PMP. Noul lider la Centru este Eugen Tomac, ales în funcție la congresul din 19 februarie.

 

Și totuși, vizita lui Diaconescu a adus schimbări majore, numirea în funcția de șef la județ a lui Iulian Frățică.  Se anunță vremuri tulburi în partid, cu atât mai mult cu cât Eugen Tomac nu va sta cu brațele încrucișate.

 

„La Pitești este vorba despre trecut și viitor, despre recunoștință pentru activitatea desfășurată și continuarea unei construcții. Despre Președintele Organizației Județene PMP Argeș, dnul. Eduard Dima, și predarea ștafetei către un lider care va asigura continuitate în implementarea proiectului de țară ROMÂNIA RESPECTATĂ. La Pitești, astăzi, este vorba despre comunicarea deciziilor Consiliului Executiv Național al PMP, întrunit în data de 20.03.2022, în vederea IMPLEMENTĂRII lor la nivel local. Despre atașamentul față de valorile naționale care recunosc ideea de comunitate locală ca parte integrantă și, totodată, PARTENER de proiect. Despre a-i asigura pe aleșii locali de faptul că voi LUPTA alături de ei împotriva oricăror agresiuni venite din partea autoproclamatei structuri de conducere care operează in mod nelegal.  Despre a reitera continuarea, împreună, a parcursului către ALEGERILE DIN 2024. Mulțumim, domnule Eduard Dima! Succes, domnule Iulian Frățică!”, a transmis Cristian Diaconescu.

Eduard Dima: „Am decis să fac un pas în spate”

Eduard Dima: ”Este o situație pe care o știți, o situație pe care nu doresc să o comentez. Cel care are de pierdut din lupta aceasta pentru putere este chiar partidul. Eu am decis să fac un pas în spate, nu mai puteam continua în stilul acesta. Am o familie, un serviciu iar politicii i-am dedicat, cu siguranță, prea mult timp…”

Bătălia dintre Cristian Diaconescu și Eugen Tomac nu s-a terminat. S-a mers chiar în instanță. Se pare că perdantul își va lua oamenii către o nouă construcție politică. Însă, dacă împarți un partid de 5% în două, nu rămâne mare lucru. Păcat de filiala din Argeș, condusă, până acum, de un om cu credibilitate, un om cu un CV curat, un om implicat – Eduard Dima.

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea