Ducele de Albota, despre Viorica Dăncilă: „Oaia, capra și măgarul reprezintă Teleormanul”

# Ion Dumitru: ”V-am plimbat prin județ ca pe moaște și rezultatul s-a văzut!”

Săptămâna trecută, Viorica Dăncilă a demisionat din PSD și s-a înscris în NOI, un partid de care n-am auzit, dar cum pe Dăncilă o cunoaște toată țara, subiectul a făcut valuri. În Argeș, primarul Ion Dumitru, de la Albota, a ironizat transferul anului, mai ales că Viorica Dăncilă a scris un mesaj tăios la adresa PSD, pe pagina sa de socializare. Și cum ducele de Albota are limba ascuțită și-a notat și el impresiile despre Dăncilă.

 

Viorica Dăncilă a fost premier al României, președinte al PSD dar și candidat al alegerile prezidențiale din 2020. Cu toate astea, a ieșit din lumina reflectoarelor șifonată și chiar colegii de partid au marginalizat-o după ce a pierdut alegerile în fața lui Klaus Iohannis, un eșec electoral cu totul previzibil.

 

Iar acum, când a plecat din PSD, Dăncilă a și-a spus oful pe social media:

„Nu a fost ușor ca după 26 de ani în care am activat în Partidul Social Democrat să fac acest pas. L-am făcut însă pentru că NU mă mai regăsesc în PSD, nu mai rezonez cu deciziile pe care actuala conducere le ia. Nu eu i-am tradat, ei ne-au trădat pe mulți dintre noi, au dezamagit încrederea acordată de foarte mulți români. Mi-am asumat activitatea mea publică, cu bune și rele. De aceea, sunt convinsă că revenirea mea în politică va atrage și multe critici. Însă, ca un om care își iubește țara, ca un bun român, nu pot sta deoparte când văd că lucrurile nu merg bine.”, a scris Dăncilă pe Facebook.

La așa mesaj, primarul Ion Dumitru a comentat acid:

„Cum vă simțiți, colegi primari, citind declarațiile doamnei Dăncilă? Europarlamentar PSD, prim-ministru, candidat la președinția României! Ce lipsă de inspirație ai avut, dl. Dragnea! Nu credeam că poate ieși cu asemenea declarații! Dar se șție că: oaia, capra și măgarul reprezintă Teleormanul!”, a scris ducele, pe pagina sa de Facebook.

Ion Dumitru: ”V-am plimbat prin județ ca pe moaște și rezultatul s-a văzut!”

 

Într-o postare ulterioară, șeful PSD Albota a ținut să adauge (cam cu acid): ”În loc să mă plimb să-mi trăiesc viața, nu pot să dorm de grija PSD-ului! Astă noapte nu am dormit când am citit ce a scris Dna Dăncilă și ce mândră era că a plecat din PSD! Noi rămânem mulți și buni, doamna Dăncilă, dvs nu ați adus plus valoare partidului, ba din contra: ne-am întâlnit la Bruxelles pe vremea când erați europarlamentar, noi eram aduși de dl Bostinaru, dvs ați adus … chiar l-am întrebat pe Bebe Ivan dacă recunoaște vreun primar însă ulterior ne-am edificat..erau numai sondori de la Videle! Veneați în județul Arges la tăiatul porcilor și se pare ca o parte din sorici l-ați pus pe obraz. V-am plimbat prin județ ca pe moaște si rezultatul s-a văzut! Dacă tot ați plecat, luați-va si băiatul de la Curtea de Conturi si încercați să mai ieșiți în lume, sunt curios dacă veți mai putea face baie de mulțime! RUȘINOS! În încheiere, respect pt Dna Carmen Dan!”

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea