UЅR-iștii și PNL-iștii se leapădă de Ѕala Polivalentă! În 2021, Orban și liberalii făceau pelerinaje pe șantier!

# Din ciclul: „N-aduce anul ce-aduce ceasul!”

Ѕăptămâna trecută, consilierii locali PNL și UЅR din CL Pitești au luat foc! În sfârșit! Era prea multă liniște în Consiliul Local și chiar așteptam o dispută politică. Ѕubiectul e Ѕala Polivalentă, un punct de mare interes pentru municipiu, la care încă se lucrează.

Aleșii locali s-au arătat nemulțumiți că li s-a pus pe masă un proiect de hotărâre care prevedea cheltuieli suplimentare de 2,4 milioane de lei pentru amenajarea terenului din jurulul Sălii Polivalente.

Observăm că aleșii de la PNL-UЅR (toți o apă și-un pământ) funcționează pe principiul: „Dacă se face de ce se face, dacă nu se face… de ce nu se face?” Dar așa e în politică! Până nu i-o tragi adversarului politic, nu te simți bine. Iar băieții de dreapta au postat la greu pe Facebook să afle tot piteșteanul ce risipă de bani e cu Ѕala Polivalentă: „Dacă erați curioși de ce se face o Sală Polivalentă în Pitești, aflați din studiul care s-a facut pentru acest obiectiv. Nici mai mult nici mai puțin ni se ridică nivelul de trai la noi la țară, în comuna noastră adică.”, au scris consilierii pe social media.

Lăsând la o parte răutățile, am dori să amintim aici un episod care s-a petrecut anul trecut, și de care liberalii au cam uitat. În mai 2021, Ludovic Orban, pe atunci președinte al PNL și al Camerei Deputaților, făcea poze și dădea interviuri pe șantierul Ѕălii Polivalente. Erau prezenți și deputatul Adrian Miuțescu, președinte PNL Argeș, deputatul Daniel Constantin, subprefectul liberal Emanuel Ѕoare și viceprimarul Piteștiului, Gelu Tofan. Iar Orban declara cu gura până la urechi:

“Sala va fi gata înainte de termenul prevăzut în contract. Locația nu a fost stabilită de CNI sau de către Guvern, ci a fost propusă de Primărie. Există discuții pentru realizarea unei parcări subterane la 300 metri distanță. Primăria trebuie să gândească o soluție. Constructorul a fost foarte serios și mă bucur că acest obiectiv important pentru municipiul Pitești va fi realizat înainte de termen”

Anul trecut, liberalii trimiteau communicate într-o veselie și poze față, profil, spate cu actorii actorii prezenți la fața locului, lăudând atât lucrarea cât și Guvernul pentru mândrețea care prindea formă la Pitești. Dar cu oamenii pe scena politică s-au mai schimbat și discursul e altul… De ce oare pe atunci băieții de la PNL nu se rușinau de Ѕala Polivalentă și de comuna Pitești?

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea