Președintele PSD Argeș le dă un bobârnac ”colegilor” din PNL: „Trebuie să se decidă dacă sunt sau nu în coaliție!”

 

# Ion Mînzînă: „Ceea ce s-a întâmplat recent în Consiliul Local Pitești este o bătaie de joc la adresa comunității”

Ion Mînzînă, președinte PSD Argeș și al Consiliului Județean Argeș, i-a atacat pe colegii liberali din coaliția de guvernare. Motivul? Bătaia de joc pe care o regizează PNL cu USR în Consiliul Local Pitești!

Ion Mînzînă: „Cred că cei din PNL trebuie să se decidă dacă sunt sau nu în coaliție cu PSD. Nu de alta, dar de prea multe ori PNL își dă mână de la mână cu USR și votează împotriva PSD. Am înțeles și demagogia cu... "spre binele comunității, votăm după cum dorim". Am senzația, după un anumit gen de comportament valabil în mai multe localități, că votul se dă cum se dă pentru interesul de partid sau personal, din prostie sau pur și simplu pentru a-l bloca pe primarul din localitate.

 

Trag un semnal de alarmă pe care nu vreau să îl repet. Liberalii chiar trebuie să își facă temele așa cum trebuie! Ceea ce s-a întâmplat recent în Consiliul Local Pitești este o bătaie de joc la adresa comunității. I-am auzit de multe ori pe viceprimarii PNL și USR din Pitești lăudând proiectul Sălii Polivalente, dar cred că toți piteștenii au putut vedea cât sunt de interesați cu adevărat de el. De ce să votezi împotriva unui proiect care viza amenajările exterioare (inclusiv pentru protecția mediului) de la Sala Polivalentă, deși reprezentanții tăi care, culmea, sunt și viceprimari, au fost chemați în prealabil la fața locului și li s-a explicat despre ce este vorba?

Cum să votezi împotrivă, bătându-ți joc de munca specialiștilor din aparatul administrativ care au reușit să obțină și o reducere de un milion de lei, deși nu știu câți dintre acești consilieri au habar cum se derulează un proiect cu fonduri guvernamentale sau europene? Doar ca să îți dai importanță? Le cer consilierilor locali din toate localitățile, tot așa cum le cer mereu și consilierilor județeni, să voteze în cunoștință de cauză și pentru oamenii care le-au dat votul! Au fost destule ocazii în care inclusiv în Consiliul Județean anumite proiecte au fost amânate sau blocate pentru că domnii consilieri au votat... așa cum au votat. Sigur, trebuie să recunosc că la Consiliul Județean colegii noștri din PNL au totuși o altă deschidere.

Repet, însă, dacă unii se chinuie să obțină finanțări, să implementeze proiecte este total incorect - mai ales în aceste vremuri în care fiecare euro folosit în proiecte de dezvoltare, fiecare euro economisit contează - să blochezi investiții publice. Dacă tot plângeți în fiecare zi, domnilor, de grija acestui județ și de grija comunităților locale, de ce nu acționați în consecință?”.

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea