Se amână curățenia în noul sediu al CJ Argeș. O firmă contestă licitația

Mai multe firme s-au „bătut” pentru a face curățenie la Centrul de Calcul din Pitești, noul sediu al Consiliului Judetean Arges. Recent, a fost scos la licitație contractul privind „servicii de curățenie pentru spațiile în care își desfășoară activitatea salariații aparținând aparatului de specialitate al CJ Argeș”. Iar firmele au fost mai interesate decât la o licitație privind asfaltarea unui drum. Șase ofertanți unici și o asociere de două firme s-au luptat pentru a câștiga licitația.

 

Pe 1 aprilie, dată în care angajații CJ Argeș s-au mutat în noul sediu, a fost aleasă și firma care trebuia să ofere servicii de curățenie. A fost declarată câștigătoare asocierea dintre S.C. Emyon Cargo Speed S.R.L. (lider de asociere) şi S.C. Concept Top Activ S.R.L., cu un preţ total de 165.440,99 lei, fără TVA, pentru o perioada de nouă luni. Nu s-au apucat însă și de treabă pentru că licitația a fost contestată.

 

Firma Igiena Serv S.R.L amână curățenia în noul sediu al CJ Argeș. Societatea a formulat o contestație la Consiliul Naţional de Soluţionare a Contestaţiilor, fiind nemulțumită de modul în care a decurs procedura. Până când contestația va fi soluționată, angajații Consiliului Județean trebuie să mențină curățenia în interiorul instituției. Rămâne de văzut dacă vor și putea să facă lucrul acesta.

A.V.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea