Florin Tecău a fost înscăunat președinte la PER Argeș

# Omul de afaceri Mohammad Murad: „Îi acord tot sprijinul”

Florin Tecău, fostul președinte al Consiliului Județean Argeș, a fost numit în fruntea Partidului Ecologist Român filiala Argeș. Tecău și-a dat recent demisia din PSD Argeș. Numirea sa ca președinte al organizației PER Argeș a avut loc la Muzeul Județean Argeș, în prezența conducerii centrale a partidului: Dănuț Pop - președinte, Mohammad Murad - președinte executiv și Laurentiu Bondrescu - secretar general.

Ținând cont de prezența lui Mohammad Murad, la eveniment au fost prezenți pe lângă membrii PER Argeș și reprezentanți ai Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură Argeș sau oameni de afaceri din județ.

„Îmi anunț adeziunea la Partidul Ecologist Român. Conform legii partidului, în momentul în care îmi anunț adeziunea la un nou partid intră în acțiune demisia mea din Partidul Social Democrat”, a precizat Florin Tecău.

„Îi mulțumesc domnului Tecău, care a plecat de la un partid atât de puternic, să vină la un partid nou născut în abordare. Îi acord tot sprijinul!”, a precizat președintele executiv Mohammad Murad, cunoscut la nivelul Argeș și prin afacerile pe care le are în orașul Topoloveni.

Alex Vlaicu

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea