Arctic a deschis un hub logistic regional în Argeș

Compania producătoare de electrocasnice Arctic, parte a grupului Arçelik, anunță deschiderea unui hub logistic pentru piese de schimb în județul Argeș. Hub-ul va opera la nivel regional, deservind 15 țări din Uniunea Europeană și 8 din afara blocului comunitar. Conform companiei, rețeaua se va extinde, urmând să includă și alte state europene.

Hub-ul logistic este situat în Căteasca, județul Argeș, în apropierea autostrăzii Pitești-București și a devenit complet operațional în luna martie a acestui an. Situat pe o suprafață de 10.000 metri pătrați, acesta are o capacitate de depozitare de 11.500 mc și include birouri și zone funcționale pentru noii angajați.

„Noul hub regional înființat în Argeș este încă o dovadă a angajamentului nostru față de România și a poziției speciale de care aceasta se bucură în cadrul grupului Arçelik. România are un rol strategic, la intersecția a trei mari piețe, ceea ce o face ideală atât ca hub de producție, cât și ca un centru important de coordonare a activităților logistice.”, a declarat Murat Büyükerk, Chief Executive Officer Arctic, conform zf.ro.

Centrul va asigura piese de schimb pentru toate produsele vândute de Arctic și Arçelik, în principal pentru categoriile frigidere, mașini de spălat rufe, mașini de spălat vase și aparate de aer condiționat.

Piesele provin de la cele două fabrici Arctic din România, Găești și Ulmi, și de la cinci fabrici Arçelik din Turcia și din China.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea