Farmaciile Eva din Pitești au fost vândute către lanțul Sensiblu - Dr. Max

 

# S-a finalizat tranzacția

A fost finalizată tranzacția prin care cele cinci farmacii ”EVA” ale omului de afaceri Marian Rădulescu au fost preluate în lanțul de farmacii Sensiblu-Dr. Max. Anterior, Consiliul Concurenţei a autorizat tranzacţia pentru preluarea celor cinci farmacii deţinute de Eva Medical Farm SRL în Piteşti.

Sensiblu SRL care deţine lanţurile de farmacii Dr.Max si Sensiblu e unul dintre cei mai mari jucători Consiliul Concurenţei a evaluat această operaţiune din punct de vedere al compatibilităţii acesteia cu un mediu concurenţial normal, respectiv al posibilelor efecte anticoncurenţiale, și a constatat că nu ridică obstacole semnificative în calea concurenței şi că nu există îndoieli serioase privind compatibilitatea cu un mediu concurențial normal din piaţa de retail farmaceutic din România.

 

Sensiblu SRL face parte din grupul Penta Investments, specializat în investiții pe termen lung în domeniul medical, serviciile bancare, investițiile imobiliare, industria divertismentului (pariuri sportive, eSports, jocuri), producția şi distribuția produselor alimentare congelate, mass-media, distribuția de cărți, jucării şi produse cosmetice.

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea