Alina Gorghiu nu a mai prins în față cu Ciucă, la fel cum prindea cu Florin (Câțu)

 

Nu știm cât de apropiată a fost șefa PNL Argeș de Florin Câțu, însă i-am folosit, ultimului, în titlu, prenumele, pentru a nu suna urât: ”cu Câțu”.

Urâtă este situația în PNL însă, pentru că toți liderii care – mai ieri – arătau ce mândri se simt lângă șeful lor de partid și cât de dețștept este acesta, acum se gudură lângă militarul Ciucă și îi cântă - și lui – aceleași osanale.

Este și cazul Alinei Gorghiu care, întoarsă din SUA la brațul lui Florin (v-am spus de ce Florin), l-a abandonat pentru Ciucă. Cât ai zice… Ciucă!

 

Alina Gorghiu: ”Împreună cu PNL Arge;, la Congres... Un moment de clarificare internă a PNL, soluția firească - premierul Nicolae Ionel Ciucă ales și președintele partidului. Este nevoie de optimizarea acțiunii politice, sunt necesare măsuri financiar-economice ca să prevenim criza economică, atenție la problemele legate de securitate, este nevoie de îmbunătățirea comunicării cu publicul privind măsurile de dreapta, iar agenda guvernamentală trebuie să se suprapună atent pe agenda socială. Succes echipei! Avem treabă multă în perioada următoare.”

Da. Avem multă treabă, funcțiile și influența trebuie păstrate. Însă doamna Gorghiu nu mai este fix lângă Ciucă, așa cum era cu Florin. Așteptăm apropierea…

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea