Emanuel Soare, încolțit pe Facebook de argeșeni!

# „Partidul te-a pus prefect cu toate că nu cunoșteai legile…”

Fostul prefect de Argeș, Emanuel Soare, a făcut un duș rece săptămâna trecută, după ce a postat un mesaj anti-Nicolae Ciucă, pe pagina sa de Facebook. După Congresul PNL, Soare, fost liberal, a criticat alegerea lui Ciucă la conducerea partidului. Acum când Soare e cu un picior în ”Forța Dreptei”, pentru a-l urma pe Adrian Miuțescu, a dat cu vorbele în noul președinte al PNL: „Să accepte un conducător impus, care nu a muncit nicio zi în partid, să nu îl contracandideze nimeni…” Și tocmai pe seama acestor afirmații, Soare a fost săpunit bine de argeșenii care nu au uitat cum a aterizat Soare în PNL Argeș și mai ales în fruntea prefecturii.

”Domnul Emanuel Soare, deși ne cunoaștem din mici/mari cercuri PNL-liste, totuși, în locul dvs. m-aș abține! Nu uitați că ați avut o funcție datorită PNL-ului, iar a doua zi după ieșirea din funcția respectivă ați început să aruncați în colegii dvs, în partid!

 

Amintiți-vă de un mesaj de foarte prost gust și foarte proastă încurajare în ziua alegerilor prezidențiale.....când îi criticați pe așa-zișii cei ce nu vor ieși la vot!

Dacă era după mine,  a doua zi vă ceream demisia din funcția de prefect!

Haideți să ne uităm și la lucruri ce v-au favorizat în funcția de prefect obținută alături de PNL.

Vă salut și scuze.....dar am tot văzut mesaje denigratoare aduse partidului de astăzi pe care ieri îl lăudați!”, a scris un prieten virtual.

„Ați apărut în partid, așa...din neant, ca și dl. Ciucă dealtfel, fără să lucrați efectiv cum au făcut-o lideri marcanți ai partidului din '90 și până acum. Când nu a mai fost loc la prefectură, v-ați întors de unde ați plecat, cum era și firesc desigur, pentru că, aș zice eu, nu aveți nimic în comun cu liberalismul tradițional, cum spuneți dumneavoastră.”, a comentat o altă persoană.

„Crezi că este bine să critici partidul care te-a pus prefect cu toate că nu cunoșteai legile așa cum știe Radu Perianu? Nu este fair-play din partea ta cu atât mai mult că ai fost de acord cu candidatura unui membru PSD la Primăria Pitești (chiar dacă este un bun administrator, acel candidat ar fi trebuit să stea câțiva ani în PNL înainte de a candida, dar problema a fost la Miutescu-Orban și chiar la tine). Așa că mai ușor cu pianul pe scări.”, a punctat un alt prieten de pe Facebook.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea