Argeșean - arestat preventiv pentru ultraj. A dat cu mașina peste doi polițiști

Un bărbat din comuna Poiana Lacului a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, fiind acuzat de ultraj. Măsura arestării preventive a fost dispusă de Judecătoria Pitești.

Doi poliţişti au fost loviţi cu maşina de bărbat, care fugea, ca să nu-i fie întocmit dosar penal pentru conducere fără permis. Incidentul s-a întâmplat în zona târgului anual organizat în comună. Bărbatul este recidivist, fiind condamnat în mai multe dosare penale.

 

Evenimentul a avut loc în ziua de 24 aprilie, în jurul orei 16.00, atunci când un echipaj, format din doi polițiști, din cadrul Secției de Poliție Rurală Poiana Lacului, a efectuat semnal regulamentar de oprire unui autoturism condus de un bărbat, de 34 de ani, din comuna Poiana Lacului.

"Bărbatul a refuzat să prezinte polițiștilor documentele personale și ale autoturismului, efectuând manevra de mers înapoi și, ulterior, a demarat în viteză, cu intenția de a sustrage controlului. În timpul acestor manevre, conducătorul auto a călcat cu roata mașinii pe unul dintre polițiști și l-a acroșat cu autoturismul pe celălalt polițist. În urma evenimentului, persoanele implicate nu au avut nevoie de îngrijiri medicale. Ulterior, bărbatul a fost identificat, iar din verificările efectuate de polițiști, s-a constatat că acesta figura cu dreptul de a conduce autovehicule suspendat", informează IPJ ARGEȘ.

 

FOTO: descriptiv.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea