Ce a fost mai întâi, oul sau găina? Primăria Ștefănești a dat mai mult pe ou. Mult mai mult!...

Paștele acestui an a venit cu pregătiri – uneori – exagerate din partea administrațiilor locale. Unii au dat mult prea mult pe lumini, alții au organizat petreceri, fiecare cum s-a descurcat mai bine. Mai scump – putem spune că s-a descurcat, spre exemple, Primăria Ștefănești. Care primărie a dat... 6.500 (cca. 7700 lei cu TVA) pe... un ou. E drept, unul luminos, de mai mari dimensiuni și încadrat de doi pui. Nici puii nu mai sunt ieftini (ehee, unde sunt prețurile de altădată?!...). Aceștia au costat bugetul local peste 2200 lei bucara, adică peste 4.400 lei amândoi. Ne-a cam luat piuitul, e drept.

 

Primar Ștefănești, Nicolae Velcea: „Așa este, au costat ceva bani, însă procedura a fost transparentă, așa cum ați putut observa. Dacă primarii anteriori nu au făcut mai nimic... Oamenii au dorit să vadă ceva de sărbători. Dacă mă întrebați pe mine, nu aș fi dat nici un leu pe ele, dar a trebuit să ne aliniem și noi raportat la localitățile din jur. Am mai cumpărat și anul trecut, vom mai cumpăra ceva și la anul. Nu o să fie ca în Las Vegas, însă trebuie să se simtă!”.

 

Așadar, ansamblul ou-puișori din imaginea alăturată a costat peste 12.000 de lei. Fără iepurașii de deasupra, acolo începem pe alte prețuri...

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea