Începe judecarea dosarului primarului incendiator din Beleți-Negrești

A fost stabilit, la Judecătoria Topoloveni, un prim termen în procesul în care este judecat, pentru ”violarea sediului profesional, distrugere, sustragere sau distrugere de înscrisuri ” primarul din Beleți-Negrești.

În ziua de 03 februarie a.c., polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Orașului Topoloveni au finalizat cercetările în dosarul penal privind faptele de mai sus.  Din cercetări s-a stabilit că, în noaptea de 12 spre 13 decembrie 2021,  edilul ar fi pătruns în clădirea administrativă din localitatea de domiciliu, unde ar fi incendiat mai multe încăperi și înscrisuri.

În noaptea de 13/14 decembrie, edilul a intrat cu maşina într-un parapet de beton într-o curbă de pe DN 66 din Defileul Jiului. A fost transportat cu o ambulanţă la Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgu Jiu pentru îngrijiri medicale, dar a dispărut şi de acolo fără încuviinţarea personalului medical. O noapte mai târziu fost găsit în apele râului Argeş în zona Vivo! în stare de hipotermie. A fost salvat de pompierii alertaţi de personalul de pază a centrului comercial şi internat sub pază la Spitalul Judeţean de Urgenţă Piteşti. Externat după o zi, pe 16 decembrie 2021 a fost reţinut şi ulterior arestat preventiv .Este vorba despre Mihai Marin, primarul comunei Beleți-Negrești care, momentan se află în arest preventiv la Penitenciarul din Mioveni.

 

Dosarul are fixat primul termen pe data de 2 iunie la Judecătoria Topoloveni.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea