A fost publicată în Monitorul Oficial hotărârea privind trecerea terenului din jurul stadionului „Nicolae Dobrin” în administrarea municipiului

 

Pe 2 mai s-a publicat, în Monitorul Oficial, Hotărârea de Guvern privind cele 12 hectare adiacente terenului de joc și tribunelor actuale de la stadionul „Nicolae Dobrin” din Pitești.

Este vorba despre o „HOTĂRÂRE privind trecerea unui imobil din domeniul privat în domeniul public al statului și darea lui în administrarea Ministerului Sportului, prin Direcția Județeană de Sport Argeș, înscrierea unor imobile în inventarul centralizat al bunurilor din domeniul public al statului și darea lor în administrarea Ministerului Sportului, prin Direcția Județeană de Sport Argeș, respectiv actualizarea valorii de inventar și a datelor de identificare a unor imobile aflate în domeniul public al statului și în administrarea Ministerului Sportului, prin Direcția Județeană de Sport Argeș, comasarea lor, trecerea unui imobil din domeniul public al statului și din administrarea Ministerului Sportului, prin Direcția Județeană de Sport Argeș, în domeniul public al municipiului Pitești, județul Argeș, și modificarea anexei nr. 30 la Hotărârea Guvernului nr. 1.705/2006 pentru aprobarea inventarului centralizat al bunurilor din domeniul public al statului”.

Primarul Piteștiului: „Complexul Sportiv din Trivale va fi construit de la zero”

Cristian Gentea: „Avem marea satisfacție de a reuși ca, după nenumărate demersuri oficiale la Guvern, din toamna lui 2020 până acum, terenul din jurul stadionului „Nicolae Dobrin” să fie trecut în administrarea municipiului! În Monitorul Oficial numărul 424/02.05.2022, a fost publicată Hotărârea de Guvern 575/28.04.2022, prin care cele 13 hectare adiacente terenului de joc și tribunelor actuale vor fi fundamentul pe care demarăm un proiect integrat ambițios!

Complexul Sportiv din Trivale, așa cum arată în viziunea municipalității, va fi construit de la zero prin finanțare de la Compania Națională de Investiții a Guvernului! După 58 de ani de când, aici, Dinamo Pitești a jucat primul meci (1964), vom reface la nivelul ultimelor standarde în domeniu baza sportivă piteșteană!”.

 

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea