A început a XXII-a ediție a concursului național de poezie de dragoste „Leoaică tânără, iubirea...”

 

În perioada 3 mai - 24 iunie 2022, Centrul Cultural Piteşti, prin revistele de cultură „Cafeneaua literară” și „Argeș”, organizează ediţia a XXII-a a Concursului Naţional de Poezie de Dragoste „Leoaică tânără, iubirea...”.

La concurs pot participa creatori cu vârste până în 35 de ani, care nu sunt membri ai Uniunii Scriitorilor din România şi nu au câştigat un premiu la ediţiile anterioare. Textele vor fi expediate fie la adresa de e-mail Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza ., fie poştal, pe adresa Centrul Cultural Piteşti, Calea Craiovei nr. 2, Casa Cărţii, Bloc G1, Sc. C, et. 1, cod 110013, Piteşti, jud. Argeş, fie se vor depune direct la sediul Centrului Cultural Piteşti, până la data de 10 iunie 2022, telefon 0248 / 219976.

 

Câştigătorii desemnaţi de juriu vor fi premiaţi cu diplome şi sume de bani, astfel: Premiul I: 700 de lei, Premiul al II-lea: 600 de lei, Premiul al III-lea: 500 de lei, Menţiune I: 400 de lei, Menţiune II: 400 de lei.

 

Juriul este format din Virgil Diaconu, membru al Uniunii Scriitorilor din România - Filiala Pitești, preşedinte, Liliana Rus, membru al USR, şi Lucian Costache, membru al USR.

Festivitatea de premiere va avea loc la Centrul Cultural Piteşti, vineri, 24 iunie, de la ora 13.00.

Regulamentul concursului este postat pe site-ul oficial al Centrului Cultural Pitești (www.centrul-cultural-pitesti.ro), precum și pe pagina oficială de Facebook a instituției.

 

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea