Poiana Narciselor – Sărbătoarea Verde de la Negrași

În ziua de 8 mai se organizează, în localitatea argeșeană Negrași, Sărbătoarea Narciselor. Poiana cu narcise de la Negraşi a fost declarată rezervaţie naturală la data de 24 iunie 1966 şi este ocrotită pentru valoarea ştiinţifică deosebită a specie, dar şi pentru valoarea peisagistică a covorului cu narcise.

Iar duminică va fi sărbătoare mare în localitate. Pe lângă Sărbătoarea Verde de la Negrași va avea loc și Ziua Comunei, eveniment ajuns la cea de-a XV-a ediție.

Astfel, Primăria și Consiliul Local Negrași vă invită duminică, 8 mai, la o serbare câmpenească autentică pentru a vă bucura de frumusețea narciselor prin care natura a înzestrat pământul negrașilor. Spectacolul va fi garantat. Vor încânta publicul copiii Școlii Generale „Petre Badea” Negrași, Andreea Mitran, Maricica Mihoianu, Cristina Simion, Ancuța Prisecaru, Iulian de la Izvoare, Ioana Porumbescu și Ansamblul de Călușari de la Hârsești.

Pe o suprafaţă de 4,1 ha, la Negrași, la sfârșitul lunii aprilie şi începutul lunii mai, narcisele înfloresc bucurându-ne cu gingăşia şi frumuseţea lor delicată. Haideți și voi la „Poiana Narciselor”!

A.V.

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea