SEdC Mioveni: „Venim cu rugămintea ca asociațiile de locatari să se implice în acțiunile de îngrijire a spațiilor verzi din jurul blocurilor”

Echipele SEdC Mioveni realizează, în această perioadă, acțiuni de cosire a spațiilor verzi (parcuri, scuaruri, aliniamente stradale, zone de agrement), dar și în spațiile verzi aferente blocurilor de locuințe.

Precipitațiile din ultima perioadă au făcut ca vegetația să fie tot mai abundentă, iar echipele lucrează intensiv. Din acest motiv, facem apel la răbdare, și venim cu rugămintea ca asociațiile de locatari să se implice în acțiunile de îngrijire a spațiilor verzi din jurul blocurilor, în sensul asigurării unei întrețineri cel puțin minimale a spațiului verde (cositul ierbii, întreținerea curățeniei).

 

Resturile vegetale rezultate în urma cosirii ierbii și a tunderii gardului viu vor fi ridicate de către echipele SEdC Mioveni. Continuă și celelalte acțiuni specifice de primăvară: curăţarea/decolmatarea rigolelor, întreținerea gardului viu și a vegetației cu trandafiri, măturarea, ridicarea şi evacuarea deşeurilor.

 

Orice sesizare cu privire la buna desfășurare a activității poate fi transmisă: prin email la Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza , la dispeceratul non-stop: 0348/457.102; 0736.202.067, prin intermediul aplicației Mioveni City App. SEdC Mioveni vă asigură că sesizările sunt tratate cu maximă seriozitate și că echipa încearcă să le rezolve în cel mai scurt timp.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea