Turcescu: „Există oameni în structurile superioare ale statului român care NU doresc DELOC scăderea prețului energiei”

Jurnalistul argeșean Robert Turcescu a postat un mesaj pe pagina sa de Facebook în care scrie că prețurile uriașe la energie sunt susținute de BNR. Sunt interese mari la mijloc, jocuri de culise, iar tot ce se întâmplă e bine organizat, ba chiar că am fi fost avertizați de ceea ce urmează să se întâmple.

”Sună ciudat, dar există oameni în structurile superioare ale statului român care NU doresc DELOC scăderea prețului energiei (gaz, curent, carburanți). Motivul? Doar un preț crescut al energiei va salva planeta! Unul dintre acești funcționari superiori este economistul-șef al Băncii Naționale,

domnul Valentin Lazea, care încă din octombrie anul trecut ne spunea că «prețurile la energie nu vor mai reveni niciodată la nivelurile scăzute la care au fost înainte de pandemie și NICI NU TREBUIE să mai revină, dacă vrem ca planeta să mai fie locuibilă peste 30 sau 50 de ani», adăugând că «ar fi o greșeală să dăm înapoi la nivel european»! Domnul Lazea ne îndemna și să mâncăm mai puțină carne de vită pentru că «vacile emit gaz metan și se consumă prea multă apă cu creșterea lor» fiind adeptul taxării cărnii, astfel încât să scadă consumul.

 

Poate că Lazea are dreptate. Nu asta pun în discuție aici. Am vrut doar să subliniez că există o AGENDĂ cu măsuri (nimic conspiraționist, totul la vedere!) din cauza cărora o vom duce greu în următorii ani, vom fi foarte frustrați și nervoși, dar... vom salva planeta! Ceea ce, desigur, e nemaipomenit, dar viața noastră nu”, a scris Robert Turcescu pe Facebook.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea