Deși a candidat singură, Alina Gorghiu a reușit... să se claseze pe primul loc!

# Iani Popa se întoarce, zâmbitor, în vârful PNL, după ce a dezertat și a lăsat partidul în urmă pentru altă formațiune

Sâmbătă, 365 de liberali au fost prezenți la alegerile din PNL Argeș. S-au înregistrat 6 voturi nule, 8 persoane nu au votat, 357 voturi exprimate. Alina Gorghiu a candidat cu încă doi necunoscuți din PNL ca să nu semene, alegerile, cu cele din perioada de dinainte de Revoluție. A ieșit însă prima, cam cu același scor. În rest - echipa devotată, printre care l-am regăsit, la loc de frunte, pe dezertorul din PNL, Iani Popa. Au venit de la București și susținătorii Alinei Gorghiu - ministrul de interne, Lucian Bode și ministrul energiei, Virgil Popescu.

Potrivit rezultatelor, Alina Gorghiu a câștigat funcția de președinte al filialei județene cu 319 voturi,  Doru Georgescu – 27 și Constantin Zăbavă – 5 voturi.

 

Alina Gorghiu: ”Lucrăm deja de ceva timp împreună și cred cu tot sufletul că putem să facem o treabă bună!!! Am crezut 100% în acest proiect din primul moment și acum vă spun că am toate motivele să cred!!! Sunt din Argeș ... Curtea de Argeș ... Am crescut chiar lângă mănăstirea lui Manole! Așa că știu județul ăsta pe de rost cu bune și cu rele... Au trecut 32 de ani și sunt lucruri ce ar fi fost foarte bune pentru argeșeni, dar nu s-au făcut. Noi trebuie să avem un program de dezvoltare pentru Argeș, să provocăm restul mediulului politic, să îi scoatem din zona de confort. PNL Argeș, de astăzi, va prezenta mesaje pozitive nu căutăm să atacăm, nu cu scandal. Dezvoltăm Argeșul cu măsuri liberale și cu bună colaborare între Guvernul de la București și autoritățile locale! Sunt multe de făcut!

Avem Transfăgărășanul figurează în topul celor mai spectaculoase șosele montane din lume dar este închis în mare parte din an! La Transalpina s-a găsit o soluție, aici nu.

Cetatea Poienari: ar putea fi un obiectiv la fel de faimos pe cât este Vlad Țepeș, cel care a construit-o dar accesul este dificil. La Cetatea Deva funcționează o telecabină din 2005!!! și la Râșnov este telecabină. Concluzia o trageți dumneavoastră.

Drumul de la Rucăr la Bran este căutat de turiști, dar lucrările de reabilitare parcă ar avea contract cu Sisif.

În Argeș sunt cei mai înalți munți din țară și nu există o pârtie de schi dar se vorbește despre ea și se fac promisiuni de 15 ani. Sunt probleme reale! Și uite că PNL Argeș are curajul de a vorbi despre lucruri care au fost ocolite până acum!

Dragi colegi,

V-am spus, cred în acest proiect al PNL Argeș! M-am convins de un lucru. Putem uita un eșec recent. Locul 38 în clasamentul național NU este potențialul real al PNL Argeș. Vom crește cu siguranță în zona mediei naționale! Aici sunt oameni care au muncit și vor să muncească, i-am întâlnit, îi știu, mă bazez pe ei.

Stimați colegi,

Avem proiecte bune pentru dezvoltarea locală. Le vom susține pe toate! Vom propune soluții pentru agricultura argeșeană, pentru că Argeșul are și sud agricol, nu doar nord muntos pentru dezvoltarea parcurilor industriale în Argeș susținem proiectele de infrastructură și dezvoltarea părții de nord a județului, cu tot ceea ce înseamnă economia montană! Nu avem timp la discreție, dar există energie pentru un proiect politic liberal consistent în Argeș!!!

După aceste alegeri, vor fi doar câștigători! Toți candidații vor fi integrați în echipă. E drept, sunt puține locuri în BPJ, dar decizia va fi luată de noi toți și toți colegii care au disponibilitatea și dorința de a lucra pentru PNL Argeș își vor găsi locul la masa deciziei toți cei care se implică vor fi alături de mine atunci când luăm hotărâri în PNL Argeș!!! PNL Argeș va crește! Liberalismul revine acasă!”.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea