Fostul senator de Argeș, Mircea Diaconu - declarații dure la adresa unei actrițe alături de care a filmat scene fierbinți!

Premiile Gopo din acest an au adus în prim-plan un subiect extrem de sensibil, expus de actrița Viorica Vodă: hărțuirea sexuală de care a avut parte după ce a filmat Filantropica, film în care Viorica Vodă a jucat alături de actorul Mircea Diaconu. Diana și Ovidiu, personajele celor doi mari actori, au apărut în scene fierbinți, iar asta i-a cauzat Vioricăi Vodă, care – după cum a declarat, a fost hărțuită de directori de teatru și regizori.

 

”Nu eram pregătită pentru tot ce a însemnat expunere și consecințele expunerii. Am făcut psihoterapie ani de zile pentru hărțuirea sexuală din sistem, nu din afara lui. Sunt foarte mulți directori de teatru, regizori, care se pare că m-au confundat cu personajul, atât de credibilă am fost. Să nu credeți că vreau acum să mă reinventez inițiind campania #meetoo from Moldova, pentru că vin din Basarabia. Nu. Nu despre asta e vorba. Spun asta pentru că simt acum, la 45 de ani, fiind mamă a doi copii și mai ales a unei fete care este aici în sală și are exact vârsta acestui film, 20 de ani, la fel de frumoasă, sensibilă, talentată, studentă la Arhitectură, ca pe viitor, când va fi la început și își va construi o carieră, să aibă curaj, să nu-i fie rușine. Atunci când va fi într-o lume a bărbaților sau a femeilor care, din educație sau lipsa de educație, nu îndrăznesc să spună. Noi nu am avut. Toată generația noastră am crescut cu rușine, cu pudoare”, a declarant actrița Viorica Vodă, la ceremonia de decernare a Premiilor Gopo., potrivit Știritvr.ro.

 

„Să faci din asta o problemă, zic eu, nu este cazul”

Colegul Mircea Diaconu a criticat declarațiile Vioricăi Vodă, considerându-le nepotrivite, după 20 de ani de la apariția filmului.

”La Gala Gopo s-au dat premii, lucruri incomparabil mai interesante despre subiectul despre care mă întrebați. Nu am știut nimic, atunci am aflat, de aia m-am și mirat, toată lumea m-a surprins cum mă miram. Au trecut totuși 20 de ani de atunci…

Hai să vă explic cum văd eu lucrurile. Vorbim de hărțuire din clipa în care la Hollywwod a fost un succes mondial. Totul a plecat de acolo. Eu știam că asta se numește bârfă de culise, amantlâc, inclus fenomenului teatral. S-au scris cărți despre primadone care făceau carieră în felul acesta.

Eu, intrând în profesie acum vreo 50 și ceva de ani, am perceput acest lucru ca fiind ceva de cabină. De exemplu, se povestea de doamna Bulandra… Erau bârfe de cabină. Se zicea `Uite, ăla a fost amantul doamnei Bulandra`. Sunt lucruri de genul ăsta. Să faci din asta o problemă, zic eu, nu este cazul. Să mă ierte Dumnezeu, dar, credeți-mă, la câte filme am făcut, la o mare parte dintre ele, partenera mea de film era amanta regizorului. Care e problema? Pe de altă parte, când doi oameni au o relație amoroasă, lasă-i naibii, pardon de expresie, în pace! Toată povestea asta cu Viorica Vodă a început în culise. Repet, noi nu ne-am văzut de 20 de ani. Ea era foarte enervată că, mă rog, are o vârstă și ea, și nu a fost angajată niciodată, a lucrat doar pe contracte întâmplătoare sau mai mici, ăsta a fost singurul ei rol mare, restul au fost mai mici, și nu are pensie.”, a declarat Mircea Diaconu, pentru Fanatik.ro.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea