DSP Argeș: ”Pe 15 mai se închid ultimele două centre de vaccinare din județ”

# Hotelul Primăriei Pitești revine în administrarea municipalității

Din 15 mai 2022 activitatea de vaccinare împotriva COVID-19 se realizează doar prin cabinetele de asistență medicală primară. Începând cu această dată se vor închide și ultimele două centre de vaccinare din județul Argeș, rămase încă active odată cu anularea restricțiilor COVID-19. Este vorba de centrul de vaccinare de la Ambulatoriul Spitalului Municipal din Câmpulung și cel de la „Hotelul Primăriei Pitești”.

„Pe 15 mai se închid centrele de vaccinare. Noi mai avem acum funcționale doar centrele din Pitești și Câmpulung. Rămâne vaccinarea la medicii de familie. Locațiile vor trece la proprietarii de drept”, ne-a precizat Sorina Honțaru, directoarea DSP Argeș.

Hotelul Primăriei, de două stele, revine după doi ani în administrarea municipalității

 

Pe timpul pandemiei, Hotelul Primăriei Pitești, de două stele, din bulevardul Eroilor a avut mai multe atribuții. La începutul pandemiei a fost centru de carantină, apoi a fost transformat ca secție exterioară de Boli infecto-contagioase a Spitalului Județean de Urgență Pitești (SJUP) destinată izolării și tratării persoanelor asimptomatice sau cu forme ușoare de Sars-Cov-2. În cele din urmă, clădirea a fost amenajată ca centru de vaccinare. Din 15 mai, unitatea va reintra în administrarea municipalității.

A.V.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea