Mioveni. Peste 10.000 de persoane au completat chestionarul

Recensământul Populației și Locuințelor, cel mai important eveniment social al anului, a debutat pe 14 martie, pentru prima dată în istorie, sub o nouă formă.

Potrivit Direcției Județene de Statistică Argeș, peste 10.000 de chestionare de recensământ valide au fost completate și transmise de locuitorii orașului Mioveni.

Reamintim că întregul proces este complet digitalizat și a fost introdusă și o etapă de autorecenzare, care se desfășoară până pe 15 mai 2022, urmând ca apoi să aibă loc intrarea recenzorilor în teren, la acele adrese unde nu s-a făcut autorecenzarea.

 

Autorecenzarea se poate face pe www.recensamantromania.ro, iar pentru cei care nu au dispozitive conectate la internet sau nu știu să utilizeze un astfel de instrument, autorecenzarea se poate face în punctele de autorecenzare asistată stabilite de către Primăria orașului Mioveni, astfel:

 

• Sediul Primăriei orașului Mioveni – Casa Căsătoriilor;

• Clădirea Multifuncțională din satul Colibași, str. Colibași nr. 29 A;

• Clădirea Multifuncțională din satul Făgetu, str.Mănăstirii nr.81B;

• Fostul sediu al Școlii Clucereasa, satul Clucereasa nr. 9;

• Casa de Cultură Racovița, satul Racovița, str. Nicolae Racoviceanu nr. 110.

Programul de lucru este de luni până duminică, iar relații suplimentare se pot obține la numărul de telefon 0730.444.754.

Angajatorii au obligaţia de a le acorda angajaților care prezintă codul eliberat de platformă o zi liberă. Ziua liberă plătită se acordă în termen de maximum 12 luni de la data realizării cu succes a autorecenzării, respectiv până cel târziu în luna mai a anului 2023, de comun acord angajat-angajator.

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea