Partidul Forța Dreptei va avea filială în Argeș până la 1 iunie, la ultima strigare!

După un turneu prin mai multe județe, în calitate de deputat al partidului Forța Dreptei, Adrian Miuțescu  a apărut în Argeș, la mormântul lui Ion C Brătianu, vizibil emoționat la comemorarea a 131 de ani de la moartea ilustrului liberal. Cum Miuțescu e un fost liberal, destul de hulit de foștii colegi de partid, parlamentarul încearcă să facă pe fata mare la brațul lui Ludovic Orban. Deocamdată prin țară, dar în scurt timp și în Argeș. Nu prea mai ține vrăjeala, dar să nu ne pierdem speranța, zic...

 

Noi încă așteptăm cu maxim interes proiectele alea mari pe care le are Adrian Miuțescu pentru Argeș. Deocamdată nu vedem nimic notabil în activitatea sa parlamentară, dar să nu fim răutăcioși... Până la 1 iunie, Forța Dreptei va avea filială în Argeș, cu Miuțescu la butoane, deci urmează vremuri interesante în politica județeană.

 

„Am constituit filiale în 19 județe, în patru sectoare ale municipiului București și în Diaspora. Obiectivul stabilit este ca până în data de 1 iunie să înființam filiale în toate județele și în toate sectoarele municipiului București.”, anunța Orban, pe pagina de Facebook.

Adică după ce s-au creat organizații în județele puternice: Vâlcea, Olt, Timiș, Sibiu și multe altele, vine și rândul Argeșului, printre ultimele. Haideți, nu fiți supărați, s-a uitat și Orban la potențial și probabil n-a pariat prea mult pe Argeș. Dar are grijă Miuțescu să sară de 2% la următoarele alegeri!

Revenind la județul nostrum, un alt personaj important în Forța Dreptei din Argeș va fi fostul prefect Emanuel Soare. Gurile rele spun că Orban are și pentru Soare o funcțioară, că prea a luptat eroic în pandemie.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea