Ion Mînzînă: „Felicit ACoR Argeș pentru bilanțul pozitiv pe anul 2021”

# 25 de ani de la înființarea Asociației Comunelor

Săptămâna trecută, la Boteni, a avut loc Adunarea Generală a Asociației Comunelor (ACoR) din România, fililiala Argeș, momentul fiind unul special: 25 de ani de la înființarea ei chiar în județul nostru!

La eveniment au participat președintele PSD Argeș și al CJ Argeș - Ion Mînzînă, deputații Simona Bucura-Oprescu - secretar executiv al PSD Argeș, Nicolae Pavelescu și Aurel Bălășoiu, senatorul Cristina Stocheci, vicepreședinții CJ Argeș Marius Nicolaescu și Adrian Bughiu, precum și subprefecții Bogdan Minciunescu și Ciprian Neculăescu.

 

“Este un moment important și felicit ACoR Argeș pentru bilanțul pozitiv pe anul 2021.

 

Inițiativa înființării acestei organizații cu caracter național a pornit din Argeș, iar asta arată o dată în plus de cât de multe resurse dispune acest județ. Îl felicit pe primarul comunei Albota, Ion Dumitru, președinte ACoR Argeș, pentru insistența cu care se zbate nu doar pentru a rezolva problemele din localitatea sa, cât și cele din celelalte comune ale Argeșului!”, a precizat Ion Mînzînă.

“Vă felicit pentru că Asociația dvs. a împlinit 25 de ani de existență, 25 de ani de încercări și de reușite. Fiecare dintre noi avem ca obiectiv să aibă cetățenii o viață cât mai bună.

În același timp, să respectăm principiul colaborării loiale, deoarece doar împreună putem duce Argeșul pe primul loc!”, a adăugat și Simona Bucura-Oprescu.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea