Au început lucrările de reabilitare a DN 73 D, în Mioveni

În prezența lui Cătălin Șomode, directorul general al Direcției Regionale de Drumuri și Poduri București de care aparține și județul Argeș, au început astăzi, 9 mai, lucrările de reabilitare a DN 73 D (Bulevardul Dacia) în Mioveni.

Este una dintre cele mai așteptate și mai solicitate investiții la nivelul orașului Mioveni.

Pe șantier au fost și președintele Consiliului Județean Argeș și al PSD Argeș Ion Mînzînă, deputatul Simona Bucura-Oprescu, secretar executiv al PSD Argeș, primarii Ion Georgescu din Mioveni și Nicolae Velcea din Ștefănești, precum și Gheorghe Mihăiță, directorul Secției Drumuri Naționale Pitești.

 

"În programul de intervenții pentru anul în curs am avut inclus și acest drum. Astăzi începe frezarea, iar până pe 1 iunie pe tot drumul în Mioveni va fi asfalt nou. Apoi începe o altă investiție importantă pentru județul Argeș, și anume reabilitarea Transfăgărășanului" - Cătălin Șomode, directorul general al DRDP București.

 

"Intrăm, iată, într-o normalitate. Felicit autoritățile naționale care au înțeles importanța acestei investiții pentru un oraș puternic industrializat cum este Mioveniul. Mai trebuie spus că actualul Guvern are în plan și realizarea unui drum expres între Pitești și Mioveni, ceea ce va însemna enorm pentru principalul exportator al țării, Uzina Dacia" - Ion Mînzînă, președintele CJ Argeș.

"Reabilitarea DN 73 D în Mioveni este o mai veche solicitare a administrației locale din Mioveni. Mă bucur că a început această investiție extrem de importantă pentru un oraș de importanță economică națională cum este orașul Mioveni. În scurt timp, calitatea DN 73 D va crește în Mioveni și toată lumea va avea de câștigat. Astăzi s-a trecut la fapte!" - deputat Simona Bucura-Oprescu.

 

"Mulțumesc domnului președinte Ion Mînzînă și doamnei Simona Bucura-Oprescu care ne-au susținut. Iată că după 17 ani de așteptare intrăm în normalitate. Îi mulțumesc și domnului Șomode care și-a respectat promisiunile! Acum fac un apel la participanții la trafic să fie atenți și să aleagă și rute ocolitoare, precum DN 73 E. Sper ca în curând Mioveniul să aibă și o centură ocolitoare" - primarul Ion Georgescu.

 

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea