Dumitru Tudosoiu, șeful IȘJ Argeș: „Să îmbrăcăm haina de inspector lăsând la o parte coloratura politică”

La Inspectoratul Școlar Județean Argeș a avut loc marți, 10 mai, o conferință de presă în care Dumitru Tudosoiu, noul inspector școlar general, a vorbit despre colaborarea cu angajații instituției și despre obiectivele pe care și le-a stabilit pentru acest sfârșit de an școlar.

Obiectivele principale stabilite de Tudosoiu în acest început de mandat de inspector școlar general sunt reprezentate de organizarea și desfășurarea Evaluării Naționale și a probelor de Bacalaureat în condiții foarte bune, astfel încât elevii să nu fie prejudiciați în vreun fel.

În privința colaborării cu actualii colegi de la Inspectoratul Școlar Județean Argeș, Dumitru Tudososiu susține că trebuie să primeze munca în echipă.

„I-am asigurat pe toți colegii din ISJ, pe care i-am găsit aici, de cele mai bune intenții ale mele, de toată buna mea colaborare. (…) Atâta timp cât am fost în Inspectorat în mandatul anterior, și au fost șase ani în această funcție, eu personal și cred că foarte mulți dintre cei cu care am lucrat am reușit să îmbrăcăm haina de inspector lăsând la o parte coloratura politică. I-am invitat pe toți să facă același lucru. Să nu se ghideze după această chestiune politică care împarte oamenii de multe ori în de dreapta, de stânga, de centru, mai buni, mai puțin buni etc., și să încercăm să construim împreună pentru că nimeni nu vine să ne facă treaba nouă în ISJ. Nici din politică, nici din altă zonă… I-am asigurat de colaborare. Eu am de gând să dovedesc și sper să îmi dovedească și ei mie același lucru și să nu vorbesc în van și lucrurile să stea altfel”, a precizat Dumitru Tudosoiu.

Amintim că Alina Manea a fost înlocuită prin ordin de ministru, pe 4 mai, de la conducerea Inspectoratului Școlar Județean.

Dumitru Tudosoiu este consilier local în cadrul Primăriei Pitești și a mai ocupat postul de inspector general timp de șase ani, între 2014 și 2020.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea